Gümrük ve Ticaret Bakanı'nın Doğanşehir Ziyareti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,memleketi Malatya'yı ziyarete geldi.

Malatya ve ilçelerini gezen Bakan Tüfenkci,halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bakan Tüfenkci’nin Doğanşehir gezisine Malatya Valisi Süleyman Kamçı,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Mustafa Şahin,,AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı,Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan,Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük,Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve çok sayıda partili eşlik etti.

2 günlük Malatya programı kapsamında Doğanşehir ilçemizi de ziyaret eden Bakan Tüfenkci,ilk olarak Polat Mahallesi'nde halka hitap etti.Burada kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Tüfenkci,''bizleri iktidar yaptınız ve karşılığında Malatyalı bir bakan olarak buradayım ve çok mutluyum'' dedi.Polatlılardan proje hazırlamalarını isteyen Tüfenkci,Bakanlık olarak her zaman destek vereceklerini belirtti.Buradan Doğanşehir'e geçen Bakan Bülent Tüfenkci,

önce Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan'ı ardından Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret etti ve sonrasında halkla bir araya gelerek halkın istek ve taleplerini dinledi.
ilçe Kaymakamı Memiş İnan’dan Doğanşehir de yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alan Bakan Tüfenkci,Doğanşehirlilerin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti'ye önemli destek verdiğini belirterek ilçe halkına teşekkür etti.
Doğanşehir'in gelişmekte olan bir ilçe olduğunu belirten Bakan,İlçenin sorunlarını biliyoruz. Doğanşehir tarım ilçesi olarak biliniyor ve bu alanda bir takım sıkıntıları var.Bu sıkıntıları gidermek için yapılacak projelerle Doğanşehir’in gelişimine yardımcı olacağız,Büyükşehir Belediyesi,Kaymakamlık ve Doğanşehir Belediyesi'nin beraber yapacağı projelere destek olacağız dedi.
Kaymakamlık ziyareti sonrasında Doğanşehir Belediyesine geçen Bakan Tüfenkci,Belediye Başkanı Vahap Küçük ile görüşerek,Doğanşehir’de yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgi aldı. 
Doğanşehir için yapılacak projelere destek olarak vefa borcunu yerine getireceğini söyleyen Bakan Tüfenkci'ye Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından el dokuması halı hediye edildi.
Daha sonra dışarıda kendisini bekleyen halka hitap eden Bakan Tüfenkci,Doğanşehir'in gelişmesi için el birliği ile çalışacaklarını söyledi.
 
Haber : Behsat Çelik
 
 

 

   ziyaret